Hair Day (Diskusi Seputar Rambut) - Female Daily Talk

No Bad Hair Day!

401

12

15

Goal: to make people think we just left the salon everyday✨

Tags

no

bad

hair

day


sort by

TOPIC

casia_more

Beauty Newbie

30 - 34

16 Jan 2020

what to do so my hair grow fast?

0

0

hello everyone! last time I asked you about my hair - how to make them straight. But today I come to you with another problem - hair growth. They grow really slow, nothing works for them. Additionally, they are a bit damaged so I would like to make them more shiny and smooth. Do you have any recommendations?

casia_more

Beauty Newbie

30 - 34

06 Jan 2020

What do you recommend to make my hair straight?

0

0

Hello everyone! I struggle with curly hair while I would love it to be straight. I tried everything when it comes to cosmetics. And now, unfortunately, I have to use hair straightener. I have a brush for straightening my hair but still temperature is high and everyday use of it makes my hair messy. Do you have any ideas what to do?

HanMaa

Beauty Newbie

19 - 24

22 Dec 2019

Masih Muda Tapi Mulai Beruban :'(

0

0

Ada solusi kah ? Sy baru berusia 24 thn, tapi beberapa helai rambut sudah mulai memutih :( Sekarang kondisi lagi hamil anak ke-3, apa faktor banyak pikiran ? Rambut sy jg tidak pernah kepanasan, karena pakai kerudung & jarang keluar rumah. Kira² perawatan pakai apa yaa ? Thanks!

angelica.mrgrth

Beauty Newbie

19 - 24

01 Dec 2019

Rambut smoothing

1

1

Haii!! Jadi kan aku udah dua kali smoothing rambut.. terhitung 2 tahun.. jadi tiap setahun sekali aku smoothing rambut.. nahh di smoothing yang pertama, obatnya tahan sampai sekitar 4 bulanan, abis itu atas atas nya udah mulai keriting. Di smoothing pertama, aku pake vitamin sama masker ellips, awalnya rutin.. tapi pas uda mulai keriting, aku uda males pakein vitamin sama masker rambut lagi.. Nah di smoothing kedua ini, awalnya aku pake in vitamin ellips doang.. ga pake masker rambut, alhasil baru 3 bulan, atas atasnya udah mulai keriting :( Abis itu aku mulai nyoba pake matrix deep smoth mask sama serum nyaa.. tapi belum ada hasil.. malah keriting nya makin jadi :( ini gimana ya? Bukannya matrix bagus buat rambut smoothing ya?

asteriahair

Beauty Newbie

18 and Under

18 Nov 2019

Correct Methods To Make Lace Front Wigs

1

1

Instead of the traditional Hair Bundles,Lace Wigs customization is one of the most fun ways to take advantage of wigs without damaging your natural hair. Lace front human hair wigs are especially popular for customization as you can bleach, color and manipulate the wig hair with heat and styling tools without worry. How To Make Your Real Hair Lace Front Wigs, of course,this method also could be used to 360 Lace Front Wig. Step 1: Place The Wig Place your lace wig on your mannequin head and make sure it is nice and secure with your T-Pins. Step 2: Pluck The Lace Plucking is the process of using a tweezer to pluck out excess hairs around the frontal to make it less bulky. Part the hair on your Cheap Lace Front Wigs in two sections and take your fave tweezers and start to pluck the hairline towards you in order to get a more natural look. Step 3: Apply Bleach Mixture Unless you've ordered a pre-bleached lace front, you're going to have to bleach the knots. Since each hair strand is hand tied into the lace base, there are visible knots at the end of each strand which look like little black dots along your lace. Bleaching your frontal masks the black knots, and makes your hairline look more natural. Take your bleach, developer, mixing bowl and mixing brush, and begin stirring the mixture until it reaches a pasty texture that isn't too loose Step 4: Bleach Knots On The Lace Turn your lace wig inside out and pin it down to your foam head and begin by bleaching the knots along the hairline. Put the shower cap on top and leave the bleach to lighten for 15 min. Then, wash out bleach with a neutralizing shampoo. Step 5: Protect The Wig Hair From Heat Damage Secure your wig onto your mannequin head with your t-pins. Use a dime sized amount of heat protection and disperse it throughout the hair. Step 6: Curl The Hair As You Like Separate the hair into different sections with your comb, and clip the excess hair out of your way using your alligator clips. Then take your wand curler and begin to curl different sections of the hair to your liking. Step 7: Create Natural Edges One of the main complaints from newbie lace front wig wearers is the unnatural hairline. No one's hairline is full from ear to ear, and it'll be the first indicator that you're wearing a wig. Adjust your lace front wig accordingly. Don't forget the baby hairs! For this step separate a small section of the hair from the hairline that you want to use as baby hairs. Use a razor to cut the hair down until the hair is at your desired baby hair length. How long you want them to be is really up to you, some even resort to not creating baby hairs at all. Using a wig head lay down the baby hairs as you would on your head using mousse. Asteria Hair Official Store Link: www.asteriahair.com

Saasya

Beauty Newbie

18 and Under

02 Nov 2019

Cara rambut anti lepek dan kasar

1

1

Haii,, Aku masih SMA dan aku banyak banget aktivitas nya. Aku keramas 2 hari sekali tapi engga nyampe 2 hari rambut aku tuh udah lepek maksimal di bagian atasnya dan bawah nya tuh kasar gituu aku engg ngerti rambut aku kenapa aku udh pake conditioner tiap keramas sama pk hair mask seminggu sekali tapi engga ada perubahan. Gimana sih cara rambut badai d sekolah? Mungkin ada yang mengerti tolong sharing" pliss:) Thx!

jella07

Beauty Enthusiast

25 - 29

25 Aug 2019

rambut sehat tidak kering

4

4

halo semua~ apa ada yang bisa kasi tips rambut sehat? soalnya tekstur rambutku besar dan kasar, akhirnya ngembang dan kudu di catok tiap hari... selain itu dulu pernah di smoothing dan di cat 😭😭 gimana ya caranya biar ga kering?

ikhlasiahamini

Beauty Newbie

18 and Under

24 Jun 2019

rambut berketombe

4

4

haii girl, rekomendasiin sampo yg bisa nyembuhin ketombe dong, yg ampuh!! soalnya udh lama rambut aku berketombe dan belum pernah bisa hilang full gitu:( rekomendasiin sampo/haircarenya y makasi hehehe

Dheby

Beauty Newbie

19 - 24

09 May 2019

Rambut lepek ????

1

1

Kak yuk sharing gimana caranya atasi rambut yang suka lepek ??? Perawatan dan pakai produk apa aja, sharing yuk kak, apalagi kalo rambut lepek dan rontok suka bikin kesel, nah rahasianya apa kak biar rambut gek lepek dan gak rontok

ameliashofi225

Beauty Newbie

18 and Under

04 Apr 2019

Menata rambut bob

0

0

haihai. 16 tahun. aku punya rambut rambut frizzy wavy bisa dibilang tebal lah. jadi sebelumnya hairstyle aku rambut segi. tapi karena kurang pas buat aku. karena rambut aku sering rontok. jadi aku barusan potong rambut ganti ke hairstyle bob. tapi ibu aku bilangnya kurang pas terus aneh sama mukaku yang bulat. jadi sekarang kondisi rambut aku sekarang baru habis keramas. dan kalau udah kering gitu rambut ngembang banget. rambut aku tuh ujungnya bercabang tapi bentuknya kayak bengkok ke atas. dan aku tuh maunya rambut aku lurus gitu. Jadi gimana caranya biar rambut aku tuh gak ngembang pas udah kering? supaya rambut aku lurus itu gimana caranya?

Prev
1
2
Next