GROUP

SEE MORE

image_group_nullSkincare Newbies

44.8k

18.6k

158.2k

All those skincare tips your skin will thank you for

image_group_1Acne Warrior

41.9k

14.1k

121.8k

Don't give up with your acnes yet, we're here to support you

image_group_2Combination Skin

29.3k

3.9k

31.8k

When your skin is dry, oily, and sensitive all at the same time…

image_group_3Dry Skin

13k

2.5k

22.2k

Let’s finally part ways with flaky and dry skin, shall we?

image_group_4Love Your Body!

5.6k

1.2k

9.9k

Pamper yourself from head to toe <3

image_group_5Makeup Rookie

4.1k

1.2k

9k

Come here when you’re super into makeup but don’t know how to put it on!

image_group_6Suggest a TALK!

1.7k

767

8.3k

Tell us the topics you want to discuss here at FD Talk

image_group_7No Bad Hair Day!

4.3k

1.2k

7.6k

Goal: to make people think we just left the salon everyday✨

RECENT BEAUTY TALK

SEE MORE

ekanisyt

Beauty Goddess

25 - 29

44 minutes ago

Any EDM music lover? in Song Recommendation

@syainanf album yang dirilis setelah dia meninggal itu bukan ya sis? aku belom dengerin, gatau kenapa denger the nights aja udah nangis🥲 keinget dia udah ga ada gitu (maap agak cengeng emang orangnya😅) setujuuuu, zedd yang awal-awal itu hits banget. teringay temenku muterin lagu itu terus di speaker kelasku dulu, jaman sma🤭

1

an0507

Beauty Savvy

19 - 24

2 hours ago

jerawat batu dan bekas jerawat menghitam in Acne Warrior

@annisarinh Aku sih pemakai segala sist, cuma diantara produk sheetmask Jepang, Korea atau lokal menurutku yang lumayan jarang gagal ya lokal favorit aku citra yang charcol sih, Korea natrep tea tree sama Jepang senka atau kose

0

RISTAlala

Beauty Newbie

19 - 24

3 hours ago

saran avoskin yg cocok in Skincare Newbies

@mrs_samaita untuk retinol avoskin apakah rekomen buat pemula, atau ada saran produk lain kak? soalnya baca2 banyak yg rekomen itu 😁

1