GROUP

SEE MORE

image_group_0Acne Warrior

24k

5.5k

47.8k

Don't give up with your acnes yet, we're here to support you

image_group_1Skincare Newbies

23.6k

5.6k

44.6k

All those skincare tips your skin will thank you for

image_group_2Combination Skin

15.5k

1.6k

13.2k

When your skin is dry, oily, and sensitive all at the same time…

image_group_3Dry Skin

8.3k

1.1k

9.2k

Let’s finally part ways with flaky and dry skin, shall we?

image_group_4Love Your Body!

2.6k

391

3.6k

Pamper yourself from head to toe <3

image_group_5Makeup Rookie

2.4k

351

3.3k

Come here when you’re super into makeup but don’t know how to put it on!

image_group_6#FDLocalPower🇮🇩

2.1k

250

2.9k

Show off your local pride by wearing local beauty!

image_group_7Oily Mess

4.8k

326

2.5k

Show your oily skin who’s the boss 😎

RECENT BEAUTY TALK

SEE MORE

yasiramrr

Beauty Newbie

18 and Under

@Natabi pake cetapil yang gentle apa yang oily kak? yang oily ga cocok :((

Ivennawindika

Beauty Advisor

19 - 24

jujur lebih suka pake air mineral 😂 aku maskeran niatnya sekaligus relaxing, tapi ketika masker dicampur facial mist tuh jadi nyampur baunya dan gajadi relaxing time😭. untuk manfaat lebihnya justru enakeun pake air mineral sih aku, maybe aku gak toleran sama alcoholnya/fragrancenya rose water.

nadnednods

Beauty Expert

25 - 29

Menurutku toner itu yang paling ok buat mempersiapkan keadaan wajah. Aku suka banget sama produk hydrating toner karena membantu ngejaga skin barrier gitu. Hydrating toner juga bisa dipake berlayer. Kulit jadi lebih segar dan sehat menurutku. Produk yang aku pake Hada labo gokujyun strip orange. 45/50K harganya tapi awet banget biasanya sampe 3bulan kalau di aku.