GROUP

SEE MORE

Acne Warrior

4058

194

340

Don't give up with your acnes yet, we're here to support you

Skincare Newbies

3879

190

300

All those skincare tips your skin will thank you for

Eco Friendly Product

112

13

87

Time to kiss all your single-use products goodbye!

Oily Mess

1756

39

80

Show your oily skin who’s the boss 😎

Dry Skin

1107

48

77

Let’s finally part ways with flaky and dry skin, shall we?

Dare to Splurge

652

17

66

When you feel like giving your skin a treat✨

Combination Skin

1730

35

55

When your skin is dry, oily, and sensitive all at the same time…

Textured Skin

1433

24

45

Don't we all want our skin to stay as smooth as baby's bum?

RECENT BEAUTY TALK

SEE MORE

devaoriza

Beauty Newbie

19 - 24

SPF / Sunscreen yang gak bikin minyakan dan kusam :)inCombination Skin

15 hours ago

Aku cocok k Nivea oil control serum spf50+ Cepet bgt nyerepnya lembab gk bikin kering tp gk bikin minyakan, tipe kulitku kombinasi. Gk ninggalin whitecast, enak aja gitu pokoknya Harga kurleb 45-55 ribuanan

devaoriza

Beauty Newbie

19 - 24

Skincare untuk bumilinCombination Skin

16 hours ago

Pake minyak bulus mbak, mbakku pas hamil cuma pake itu sm sabun wajah kulitnya ttp bersih cerah gk jerawatan.

xhxirunnisa

Beauty Newbie

19 - 24

produk cleansing oil yang tepatinSkincare Newbies

a day ago

@Editor_in_CHIC Wahh terima kasih kak penjelasannya detail banget xoxo Aku sih kalo mau aktivitas ke kampus gitu pakai make up tapi simple aja kayak cuma pakai bb cream, lip cream matte, dan loose powder. Terima kasih sekali lagi kak sekarang udah gak bingung lagi hehe