GROUP

SEE MORE

Acne Warrior

2610

122

270

Don't give up with your acnes yet, we're here to support you

Skincare Newbies

2510

117

196

All those skincare tips your skin will thank you for

Oily Mess

1110

21

65

Show your oily skin who’s the boss 😎

Dare to Splurge

425

13

63

When you feel like giving your skin a treat✨

Dry Skin

692

31

50

Let’s finally part ways with flaky and dry skin, shall we?

Makeup Rookie

680

12

37

Come here when you’re super into makeup but don’t know how to put it on!

Combination Skin

1145

20

31

When your skin is dry, oily, and sensitive all at the same time…

Budget Beauty

1041

12

28

Because giving your skin the attention it deserves shouldn’t harm your wallet 💸

RECENT BEAUTY TALK

SEE MORE

arumstyngnrm

Beauty Newbie

18 and Under

teruntuk skincare yg newbiesinSkincare Newbies

6 hours ago

@lismaqueen01 Hasilnya gimana kak? Baru mulai skinacarean dan Lagi nyari produk skincare yang worth it bagus & ramah kantong pelajar😭 mau rekomen dong kak 😅😅. Dan konsennya for whitening buat jenis kulit kombinasi

soniaalexandra

Beauty Newbie

19 - 24

Toner for dry skininDry Skin

12 hours ago

@Menard Udah coba mamonde dan bagus bgt ternyata kak! Thank you so much for your recommendation! Hehehe Sekarang kulit udh lumayan bagus dan hydrated banget gara2 mamonde, krn dia jg ga ada alkohol jd cocok bgt di aku

soniaalexandra

Beauty Newbie

19 - 24

Ingin menyebuhkan muka yang kering malah nambah parah!!!!!inDry Skin

12 hours ago

Coba pake tonernya mamonde yg rose water toner sis. Hydrating bgt tapi pakenya hrs bbrp layer kalo utk dry skin biar hasilnya optimal. Trs pake facewash yg gentle juga macam cetaphil biar ga bikin kulit tambah ketarik