Makeup Rookie (Rekomendasi Untuk Pemula) - Female Daily Talk

Makeup Rookie

687

13

37

Come here when you’re super into makeup but don’t know how to put it on!

Tags

makeup

rookie


sort by

TOPIC

asteriahair

Beauty Newbie

18 and Under

a day ago

Correct Methods To Make Lace Front Wigs

0

0

Instead of the traditional Hair Bundles,Lace Wigs customization is one of the most fun ways to take advantage of wigs without damaging your natural hair. Lace front human hair wigs are especially popular for customization as you can bleach, color and manipulate the wig hair with heat and styling tools without worry. How To Make Your Real Hair Lace Front Wigs, of course,this method also could be used to 360 Lace Front Wig. Step 1: Place The Wig Place your lace wig on your mannequin head and make sure it is nice and secure with your T-Pins. Step 2: Pluck The Lace Plucking is the process of using a tweezer to pluck out excess hairs around the frontal to make it less bulky. Part the hair on your Cheap Lace Front Wigs in two sections and take your fave tweezers and start to pluck the hairline towards you in order to get a more natural look. Step 3: Apply Bleach Mixture Unless you've ordered a pre-bleached lace front, you're going to have to bleach the knots. Since each hair strand is hand tied into the lace base, there are visible knots at the end of each strand which look like little black dots along your lace. Bleaching your frontal masks the black knots, and makes your hairline look more natural. Take your bleach, developer, mixing bowl and mixing brush, and begin stirring the mixture until it reaches a pasty texture that isn't too loose Step 4: Bleach Knots On The Lace Turn your lace wig inside out and pin it down to your foam head and begin by bleaching the knots along the hairline. Put the shower cap on top and leave the bleach to lighten for 15 min. Then, wash out bleach with a neutralizing shampoo. Step 5: Protect The Wig Hair From Heat Damage Secure your wig onto your mannequin head with your t-pins. Use a dime sized amount of heat protection and disperse it throughout the hair. Step 6: Curl The Hair As You Like Separate the hair into different sections with your comb, and clip the excess hair out of your way using your alligator clips. Then take your wand curler and begin to curl different sections of the hair to your liking. Step 7: Create Natural Edges One of the main complaints from newbie lace front wig wearers is the unnatural hairline. No one's hairline is full from ear to ear, and it'll be the first indicator that you're wearing a wig. Adjust your lace front wig accordingly. Don't forget the baby hairs! For this step separate a small section of the hair from the hairline that you want to use as baby hairs. Use a razor to cut the hair down until the hair is at your desired baby hair length. How long you want them to be is really up to you, some even resort to not creating baby hairs at all. Using a wig head lay down the baby hairs as you would on your head using mousse. Asteria Hair Official Store Link: www.asteriahair.com

sofiadeliaaa01

Beauty Newbie

25 - 29

21 Oct 2019

rekomendasi guys pleas iritasi muka

0

0

kak aku awalnya pake sabun organic gtu,tapi setlah beberapa hari aku beli produk helwa dan gapake lagi. nah wajahku jadi kaya merah aku gatau itu iritasi atau gmn dibagian pipi sama hidung. aku mau tau facial wash yang cocok,toner,moisturizer,sama sunscreen nya juga.tolong dijawab ya kak,wajah uda ga kondisi banget:(

jejekus01

Beauty Newbie

19 - 24

16 Oct 2019

acne dari msglow

0

0

aku ingin rekomendasi-kan nih guys untuk acne-nya dari msglow itu sangat bener-bener ampuh bgt diaku,,, soalnya aku tuh paling sensitif bgt dimuka dan gampang berjerawatan dan setelah pemakaian produk acne dari msglow muka bener2 jd bersih dan tidak gampang lagi timbul jerawat hehe,,, dicoba deh....

Ditayana

Beauty Newbie

19 - 24

20 Jun 2019

Lips product.....

0

0

Helloo... mau nanya ada nggak ya lips product yang kemasannya kaya pixy twin blush gitu?? Yang dicolek-colek gitu loh.. (kecuali jafra) Pengen beli si pixy itu tapi katanya kalau buat bibir nggak bagus, bikin kering... atau lip balm merek lokal yang warnanya pigmented?

cemymo

Beauty Newbie

19 - 24

10 Jun 2019

Concealer bawah mata suka creasing

1

1

Hallo, jadi setiap aku pake concealer dibawah mata pasti selalu cepat creasing. Aku udah coba sebelum set pake bedak diblend lagi concealer ya biar gaada creasing tapi tetep aja setelah sejam pasti creading lagi:’) apa mungkin pemilihan concealernya yang kurang tepat atau gimana yah?

Istie_ori

Beauty Newbie

19 - 24

22 May 2019

Make up dasar pemula yg wajib di miliki

1

1

Assalamualaikum ... hai aku mau nanya nih... make up dasar untuk pemula yg wajib di miliki apa aja ya? ... Yg keluaran lokal brg kli ada yg rekomen ... Terima kasih untuk sharingnya ... 😊😊😊😊😊😊😊

rizkynputri

Beauty Newbie

25 - 29

08 Apr 2019

Kursus/Sekolah Makeup

2

2

haloo, aku lagi mau kursus/sekolah makeup. lagi mau nyari yang profesional class nih. minta info dong yang kira-kira bagus di mana yaa? dari kemarin sih aku lagi suka sama makeupnya vinna gracia sama vanny adelina. ada yang pernah join kelas mereka?

chikahanles

Beauty Savvy

25 - 29

02 Apr 2019

Pemilihan concealer

3

3

Hai semuanya... Aku mau tanya untuk pemilihan concealer apakah memang berbeda yang digunakan untuk undereye dan yang digunakan untuk menutupi black spot bekas jerawat? Lalu color corrector sebaiknya digunakan untuk bagian apa ya??

Kurumi6

Beauty Newbie

18 and Under

18 Mar 2019

Cc cream untuk wajah berminyak

0

0

Kulit aku itu berminyak jadi kalau pakai produk tuh sering luntur cepet. Sulit banget cari produk yang pas, nah aku coba cari cc cream yang cocok sama aku. jadi produk yang cocok buat aku apa ya?... Bantu jawab dong

kristhrs

Beauty Advisor

19 - 24

11 Mar 2019

Palette untuk Pemula

6

6

Hai semuanya, aku kan baru mau belajar pakai make up. Bingung banget mau memilih palette apa ya yang usefu, semua warnannya wearable, dan afforadble? Boleh dong di share face palette dan eye make up palette yang tepat. Thank youu!

Prev
1
2
Next